03 d’octubre 2008

Mar i muntanya

Abans de res pengem un video curt de Puri, mes val aixo que 50000 paraules...es massa dificil d'explicar!


Com anar a l'aeroport sense bitllet i en menys de 15 minuts ser a dins l'avio enlairant-se?? aqui, aixo es possible!! dilluns nit encara no sabiem ben be que fer i dimarts en aixecar-nos vam pensar...perque no anar a la platja?? dit i fet, agafem un jeep, agafem un vol i per ultim les 8 hores nocturnes de tren...aquest cop sense "paneres"...dimecres a les 6 del mati el tren arribava a Puri (estat d'Orissa)
Puri es una des de les tantes ciutats sagrades que hi ha a l'India, milers d'hindus peregrins viatgen fins aquest poble per visitar el temple de Jaganath mandir. No esta permesa l'entrada a no hinduistes, aixi que no ho hem pogut veure, pero diuen que al seu interior hi ha 6000 persones encarregades de fer complir rigurosos rituals per als deus! una bogeria!!
Vam llogar un moto i portem 3 dies voltant amunt i avall. 45 km cap el llac Chilika, el llac mes gran d'Asia..te 1100 km i s'hi poden veure dofins indis! 36 km cap a l'altre costat konark i el temple del sol i entremig platges verges, casetes amb teulades de palla, arrossals, palmeres i nenufers. Es molt guapo!! el sol crema fort aqui, estem tan vermells com les gambes que ens mengem!!
Aquella primera impressio de Puri...que no va ser gaire bona, s'ha anat convertint, i ara ens costa marxar. Dema pero, anirem fent cami cap a kolkata..

petons!!!

Pere: al torreneules t'agradaria ser-hi eh!! des de ventola no es veu, no?? jeje
Copon copon, el granet ha costat de marxar...quina gracia, de vegades no pots dir que no!!
Roser!! hauries d'haver vingut, segur que t'agradaria! un beso a totes dues...vaig riure molt amb s'escrit de n'Anna!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

I no us han atropellat encara? quin caos de bicicletes i gent... suposo que podria ser pitjor... hehehe!! quan quedem per sopar i veure les fotos? ja ho sé, encara no heu tornat i ja pressiono... típic de mi ;)
Un petonet i fins aviat! ens veiem dissabte/diumenge?
Salut!