18 de setembre 2008

Benvinguts a l'India

Hola famili!! fa 6 dies que vam arribar i es com si portessim un mes rondant per aqui...la visita a Mumbay, fer d'extras a la peli "Fashion" de Bollywood (mes cutre impossible), la golondrina en ple temporal que ens va dur a la illa Elefanta, en Leandro, l'Argenti, amb qui vam compartir els primers dies...masses situacions i sensacions que ens van fer oblidar el blog! Vam agafar el vol cap a Calcuta i.. al-lucina vesina...KOLKATA, l'india pura i dura, semblava que aquell dia tots els habitants d'aquests pais s'haguessin reunit alla. Podiem passar hores asseguts a un raconet i observant. Grans i elegants avingudes, cassalots i edificis colonials contrasten amb la miseria desbordant, inimaginable veure com un home per guanyar-se 2 rupies fa el reciclatge de la merda que hi ha al carrer amb les mans nues... i tot envoltat de la olor i la calor india!!
Aquella mateixa nit vam agafar el tren cap a New Jalpaiguri...res, unes quantes cuques (paneres) que tambe anaven a NJP i que ni a n'en Joan ni a la resta del vago els va treure la son. A mi..
Un cop a NJP la cacera dels conductors de jeeps per captar clients ens esperava, un curt regateig i cap a Darjeeling. La carretereta prou ben asfaltada, recorre tota la sinuosa carena que arriba a 2250 m. amb unes valls i espectaculars vistes. Un viatge perfecte, llastima que el conductor del jeep anava a tota hostia i nosaltres els portavem per corbata!! tot hi entra! Darjelling es un poble de muntanya plantat a dalt d'un turo i des d'on si els nuvols ho permeten es veu com treu el cap el Kanchenjunga.
Avui ens despedim de Darjeeling, un jeep ens portara cap a Sikkim!! ja seguirem explicant!
petons!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Olé nens! Quina envidia cochina!!! Jejejeje
No deixeu d’escriure que nosaltres també viatjarem a través de vosaltres !!!
MUASSSSSSSSSS!!!!

Nur (La s, eh?)

Anònim ha dit...

Una mica més i ens envieu el link del bloc un cop heu tornat, eh?? hehehe! ja veig que tot us està anant molt bé! I jo que me n'alegro!!
Vinga macos, un petonàs i fins aviat!

El tio Mel ha dit...

Eeeeeee parella!!! Que grandes que sou!!! Gaudiu de les vacances...jo me'n vaig al Cup a fotre una mitjana jajajaja

Una abraçada ben forta per la Carme i per al Joan...que corra el aire jajaja. Salut amic!