08 d’octubre 2008

Bon dia Calcuta!!

A les 6 del mati Calcuta es desperta...sort tenen els que han pogut dormir a dins la botigueta, d'altres estirats damunt somiers de tela i molts que encara dormen sobre el terra del carrer, tots fan el primer badall. En peu i a rentar-se les dents, remullar-se la cara i a ensabonar la roba. Les fonts de cada cantonada ragen sense parar. Els mercats comencen a prendre vida i forma. Els portejadors de gallines, en bicicleta o amb cabassos dalt el cap...les senten com xisclen. Els del peix, mes de 70 kg dins cada cistell de palla, escaten i peles gambes sense aturar. Els compradors ja son en cami. Els bens acabats de degollar, la sang regalima pels taulells, els budells calents geuen a terra...tots cap a vendre i intercanviar les primeres rupies del dia. Els taxistes ja piten, els ciclorickshaws toquen el cascabell, tret d'algun despitat que encara somia sobre el seient. Comencen els esmorzars, els fogonets encesos ja couen la llet del chai. Els forners amb la farina entre mans preparen els xapatis, rotis i nans. Lentament, la ciutat va agafant ritme...

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Caram, caram!! tal i com està escrit... això no ho ha escrit el Joaaaaaaaan!!! m'equivoco?
veig que tot continua anat bé!
Salut

Anònim ha dit...

nanos nanos!!!!!! vaya tela !!! nomès vaigpoder conectarme un dia i s'hem va borrar tota la parrafada que us havia escrit!!!!
B, he estat de viaatge casi tot el temps i ara us he de enviar mil petons per despedir-me, ja que marxem demà matí i ni tan sols hem fet la maleta!!!! i aquesta nit ja baixem a bcn!!!! b, ens creuem nois!!!! Un petonàs enorme!!!!! i perdó per la desconecció ens veem a la propera per fer intercambi d'experiencias!!!!!

Anònim ha dit...

Ai soc la laia!!!!!ji ji ji els nervis!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

perdó experiencies amb e!!!!