19 de setembre 2008

Cap al Goecha La

eiiiiii penya!! ahir vam venir cap a Sikkim, vam arribar a Gangtok despres de 5 hores de recorrer una "carretera" que baixava dels 2200 m. on erem fins als 400 m, vorejant l'amplissim riu Teesta i de nou cap a munt fins als 1700 m, ni el Dragon Khan!!! el conductors tenia que posar la reductora per baixar, sino feiem un tutuki splash i directes al riu. Aixo es guapissim, aqui es barregen totes les cultures...nepalins, tibetans, indis... i els paissatges son cada dia mes espectaculars, llastima que siguin tan guarrillos...es que ho son molt!!!! Avui el Joan ha anat al barber, s'ha fet una bona pelada i amb massatge cranial i d'esquena inclos!! tot per 1'5 euros, com a corbera eh?! Aquests dies estem patejant mogollon per preparar-nos pel trekking del Goecha La. Ja ho tenim tot contractat: el guia, el cuiner, l'ajudant, el portejador i el yak.. es el que hi ha, en aquesta regio de l'India (que es va obrir al turisme fa 10 anys) nomes pots fer excursions al nord si contractes un pack i, a mes a mes no hi ha gaire occidentals, aixo si, es un desti perfecte pels propis indis. (Aaaaagg!! acaba de passar una cuca per davant l'ordinador!!!) ei, seguiu escrivint, que es divertit llegir-vos! Nosaltres estarem desconectats durant 8 o 9 dies!! Petonarros!!

7 comentaris:

Pere ha dit...

Ieee!! Com va guapíssims??? Ostres, mirant les fotos em transporto un més enrere i revisc la meva estada a l'Índia... snif snif!!

Aprofiteu els dies! No sé com, però els primers dies van passant amb tranquilitat, però quan queda poc, el temps passa volant!! Apali! Gaudiu molt del trekking!!!

PD... m'he fet un dinar indi.. boníssim... quan torneu ja us el faré.

PD... m'entanta la foto en què el Joan està disfressat d'ossu! .. Perquè no és la Carme, oi?

Petonets!!

Anònim ha dit...

Eoooo!!!
Ja sé què vull que em porteu de l'Índia (a part de la postal, és clar ;))... un massatge per 1'5 eurus!!! iujuuuuuu!!!!
Ja veig que no pareu, eh? No patiu per la tornada, tot continua al mateix lloc... ja ho té la monotomia...

El tio Mel ha dit...

Ié parella!!! Com va tot? Espere que molt bé, bé, espereM, que sinó la Núria se m'enfada jejeje.

Una abraçada molt forta!!!

P.D. no li feu cas al Pere...jo no vaig provar el seu dinar indi, però segur que devia ser ...puajjjjjjj jajajaja

Agur companys!

Anònim ha dit...

Meleeees!
Creume que vius bé eh, ja me cercaré un novio com es teu ja i me l'enduré per aquí i per allà jajaja
No saps s'enveja que me fas, jo he començat batxiller i sa primera setmana i ja no en puc dur més. Tamare m'ha mostrat es blog,veig que és una experta amb es món informàtic ja!
En fi, que acabeu bé es trekking i es resto de viaaaquee!
Sa pròxima anada a l'India m'endus dins sa maleta, tot i que amb es meu guitarrò seró mala de camuflar jajaja

Eeeenga merdana, uun beso menorquí xD

Josep M.Cortina ha dit...

Ja veig que us ho esteu passat molt bé. També a mi com a d'altres bloggers em feu sana enveja. Una forta abraçada i espero que la D 200 tregui fum. Fins aviat,

Josep maria Cortina

Maria i Miquel ha dit...

Soc tamare com pots veura ja en se un poc una besada.Estic molt contenta que us ho passeu tant bé

Mònica & Pep ha dit...

ei nanos, què tal? anem llegint les vostres aventures i realment ho semblen de debò,aprofiteu el moment a tope i viviu cada instant, vigileu amb el menjar, no us relaxeu (ai , ho sento em surt el "ramalasso" sanitari)espero que em torneu el botiquin sencer. Aqui tot segueix el mateix ritme trepidant, la familia bé i els nens.... espectaculars, la mare ja em va dir que vareu trucar i també vem sentir el missatge, bé no us volem despistar més , que us ho passeu molt bé i fins aviat, un petonarro molt fort per tots dos, vinga que encara us queda molt camí per fer.... petons

PD: Espanyol 1 Barça 2