29 de setembre 2008

Tornem a la civilitzacio

Fi del trekking, benvinguts de nou a Gangtok! us fem un resum rapid d'aquests 7 dies convivint amb la natura...boira,pujades, cavalls, pluja, salts d'aigua, yaks ben carregats, alguna baixada, rius, boscos encantats, ocellets cantant i el so dels escaiots de les besties, cabanes en bon estat i d'altres mig caigudes, "view points", mes boira, immenses valls sense fi, verd, verd i verd. De cop semblava que ens haviem traslladat a la pel-licula del senyor dels anells o potser erem emmig de la selva?? l'unica cosa que ens feia dubtar eren els mes de 4000 m d'alcada que marcava l'altimetre. Ens ho hem passat molt be, erem com dos "senyoritos'! A primera hora el "tea bed" i l'aigua calenteta per rentar-nos la cara, despres l'esmorzar...caminada, dinar, descansar i sopar!! el cuiner ens ha cuidat molt be i els portejadors a sobre ens cantaven cancons tradicionals...la veritat es que tot i ser un trek dur ha estat immillorable. El cinque dia la boira es va escampar i vam veure el Kangchendzonga, el teniem tan a prop que semblava que en un parell d'hores podiem ser-hi a dalt, 100 kilometres que valer la pena suar. Es una excursio molt recomanable pels qui ens agrada la muntanya, encara que millor anar-hi ben conscienciats... Per cert, despres ens van explicar que cada cop que una expedicio puja carregada de pollastres la muntanya s'enfada i no es deixa veure...per aixo hi havia tanta boira!!! maleits pollastres!! (mireu la foto). avui hi havia vaga general a Gangtok i no hem pogut fer res...sort que els de l'hotel en plan piratilla ens han pujat el dinar a l'habitacio...tot hi aixi estem morts de gana!! mmm...jo em menjare uns chowmeins...o uns momos?? crec que fare un alo paratha amb dhal!! seguirem informant. Marxem que els alemans ens esperen per sopar i fem tard!! Namaste!! gracies pels missatges..sou bonissims!!!

4 comentaris:

El tio Mel ha dit...

Eeeeeeeeeee collons Fisa, a la foto 27 surts molt afavorit, eh? vols dir que t'està sentant bé aquest viatge? jajaja i la Carme, a la foto 32: peassssso granoooooooo jajajaja!!!

Bueno parella, que ens alegrem molt que estigueu molt bé i que este cap de setmana passat vam anar a Ventolà oeoeoeoe xinxa rexinxa.

Agur!

RoSer ha dit...

ei locandos quina la feis?
jo no se que he fotut.. fa una hora que escric i ara ho he perdut tot!
us volia posar un poc al dia pero ja veig que sabeu el resultat del barça hi tot!jeje,pero el que no us van dir es que el madrid tb va guanyar...llastima,no se pot tenir tot!
per molt que llegesqui no me puc fer una idea de lo que m'explicau...ja sabeu que si jo surt dels meus 45 km de llargada i dels 350 d'alçada(tirant llarg i sent optimista)caic de peus a la mar! jeje
pensau a dur-me un iman plis!
un beso molt fort des de una gran extencio de terra voltada per la mar!

Pere ha dit...

Ieee!! Caram! Bonica foto del Torreneules!! Però ja que esteu a l'Índia n'hauríeu pogut posar una del Cangentchunga aquell que hi ha per allà!!

Bé xiquets. Què dir-vos? Que aprofiteu el viatge al màxim! M'encanta mirar les vostres fotos, em recorda quan vaig estar-hi jo un mes enrere. Aquest país és molt gran! Impregneu-vos de tot el que pogueu perquè aquí "occident" som massa nets, i ens dutxem massa, i tot el que portem impregnat se'n va massa ràpid...

Una abraçada molt forta!!!

PD... la visita a Ventolà era obligada per recuperar el kg que vaig deixar a l'Índia, però tranquils que hi tornarem!!

nurieta ha dit...

Holaaaaaaaaaaa!!
Per fí tinc el vostre blogg entre mans. Fins avui no sabia l'adreça, però ara no us escapareu dels meus coments...
Primer de tot: suposo que veient que el viatge segueix es que encara us estimeu, no??
Enveja sana descriu exactament el que sento quan llegeixo, miro i sento el vostre blogg...Que bé!! Demà m'ho venc tot i piro!!
Seguiu gaudint i no us oblideu de portarme un elefant i algun detallet per l'Albert C.

PETONETS!!
PS: jo aniré a Planoles!!! si a l'octubre plou el rovelló es mou!!